About the blog &meWie ik ben?
Gestart als een beauty blog, en samen met mij heeft deze blog zich verder ontwikkeld. Inmiddels schrijf ik niet alleen over beauty, maar ook over verschillende lifestyle onderwerpen. Blogger vanaf de zomer 2006, gestart met deze blog in januari 2010. Ik ben begin 30, getrouwd met Jeroen en mama van Viktor (december 2015).

Om de dag (ma-wo-vr-zo) verschijnt hier een nieuw artikel. Soms zit er een extra dagje tussen, maar dat komt doordat ik een werkende mama ben die druk bezig is met het sporten en ook een leuk sociaal leven heeft. Op mijn blog houd ik mijn lezers op de hoogte van mijn leven, mijn ervaringen als new mom en ik deel mijn passie voor beauty.

Waarom deze blog?
Beauty is een grote passie. Make-up, gezichts- en haarverzorging, parfum, lichaamsverzorging... ik kan er heel enthousiast van worden! Ik hou van kleur, ik kijk naar de ingrediƫnten en ik ben altijd op zoek naar nieuwe mooie producten. Niet alleen producten die makkelijk in Nederland verkrijgbaar zijn, ik ben ook altijd benieuwd naar de buitenlandse pareltjes. Ik ben geen professional, alhoewel ik wel eens een visagie-cursus heb gevolgd. Alle tips en trucs, die je hier leest, zijn vooral gebaseerd op mijn eigen ervaringen en belevenissen (zo nu en dan met behulp van research op het web). Naast beauty deel ik ook allerlei persoonlijke onderwerpen. Alles wat ik in mijn leven meegemaakt heb en waar ik van geleerd heb wil ik graag met anderen delen. Dus of het nou baby-artikelen zijn of tips om mentaal in balans te blijven - je vindt op mijn blog genoeg onderwerpen voor je "inner beauty".

Voor eventuele vragen, tips en/of opmerkingen stuur mij een mailtje.

x Stasya

3 opmerkingen: